Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barnamedve

2011.09.08

Latin név: Ursus arctos
Elterjedés: Európa, Ázsia, Észak-Amerika
Méret: test 1,5 - 2,5 m, farka kicsi
Az Észak-Amerikában grizzly néven ismert barna medvék főként levelekkel, gyümölccsel, néha rovarokkal, rágcsálókkal, halakkal és nagyobb termetű emberlősökkel táplálkozik. Előfordul, hogy zsákmányát betemeti, és csak később fogyasztja el. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.