Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az EURÓPAI BARMAMDEVE a kontinens legnagyobb ragadozüja,termeészetes elensége nincs.Minden napszakban aktív,de általában reggel és este táplálkozik.Párzási időszaka a nyár elején kezdúdik.A bocsok gyorsan fejlődnek és legalább 2 évig az anyjukkal maradnak.

Az ÖRVÖS MEDVE a fehéres,alakú mellsajával könnyen megkülönbözhető a töbi medvétől.MAximális teshossza 2 m,súlya pedig 150 kg.Kítűnúen mássza meg a még a legmagasabb fákat is.Kedvenc csemegéje az olaszdinó,a szeder,a szőlő és a makk,de a húst sem veti meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.