Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az INDIAI ORRSZARVÚ földünk egyik legveszélyeztetettebb élőlénye.Magassága elérheti az 1,7 m-t, súlya pedig a 4 t (tonna)-t.Megvastagodott bőrredői páncélként védik a testét.Egyetlen szarva egész élete folyamán növekszik,melyet rendszeresen koptat.

Az indiai orrszarvú 16-19 hónapos vemhesség után hozza világra közel 60 kg-os utódait.

Képek az orrszarvúról:Kép Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.