Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Gránátpitta

2008.05.03

Név: Gránátpitta

Latin név: Pitta grantina

Méret: 15 cm

Elterjedése: Malajzia, Szumátra, Borneó 

Tulajdonsájai: A kifejlet hímnek és tojónak egyaránt élénk tollazata van, de a fiatalabb egyedek még barnás árnyalatuak. A gránpitta ideje nagy részét a földön tölti, hangyákkal, rovarokkal, magvakkal és gyümölcsökkel táplálkozik. Repülni csak röviddebb távolságra tud.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.